Brolægning og Grå Anlægsgartner i Roskilde

Hos Brødrene Enggaard Anlæg hjælper vi dig professionelt og kompetent med al belægningsarbejde i form af sten, brosten, fliser m.m., og vi står altid klar til en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi er din grå anlægsgartner

Hos Brødrene Enggaard Anlæg hjælper vi dig professionelt og kompetent med al belægningsarbejde i form af sten, brosten, fliser m.m.

Med en belægning opnår man ikke blot en praktisk løsning, men også et visuelt flot resultat. Vi laver belægninger ud fra kundens ønsker og krav, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at høre mere. Vi står altid klar til en uforpligtende snak om dine muligheder.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Håndværkerfradrag

Når du vælger at få udført arbejdet hos Brødrene Enggaard Anlæg, har du ret til håndværkerfradrag. Du kan nemlig få fradrag for udvalgte serviceydelser og håndværksydelser, som er udført i hjemmet eller fritidsboligen. Læs mere om håndværkerfradraget på SKATs hjemmeside via linket nedenfor.

Udendørs anlægsarbejde - og meget mere

Vi kan stå for alle belægningsopgaver, bl.a. belægning til indkørslen, ved blomstergangen i haven eller ved forhaven. Vi er leveringsdygtige i al belægning, og vi kan nemt skræddersy en løsning til præcis dine ønsker og behov.

Udover belægningsarbejde er vi også behjælpelige inden for det grønne område, hvor vi kan hjælpe med vedligeholdsopgaver såsom græsslåning, hækkeklip, træfældning og buskrydning. Vi har også mulighed for at hjælpe med klargøring af grunde, hvor vi bl.a. graver kabler og vandstik ned samt laver fundamenter for forskellige byggefirmaer.

Vi arbejder altid ud fra en helt grundlæggende værdi – nemlig, at vi altid vil levere den bedst mulige service og det bedste resultat! Vi har stor erfaring med anlæg og belægninger, og vi står altid klar med gode råd og vejledning til dit næste anlægsprojekt.