Om Brødrene Enggaard Anlæg

Hos Brødrene Enggaard Anlæg tilbyder vi hjælp med alle former for anlægs- og belægningsarbejde til både private og erhverv. Vi arbejder på hele Sjælland og sørger altid for et flot stykke arbejde af høj kvalitet.

Mange års erfaring

Brødrene Enggaard Anlæg er et firma, der tilbyder hjælp til alle former for anlægs- og belægningsarbejde.

Vi har mange års erfaring inden for anlægsbranchen, hvor vi både har hjulpet private og erhverv med vedligeholdelse af grønne områder og forskellige belægningsopgaver. Vi holder til i Roskilde, men arbejder på hele Sjælland.

Vi kan ofte give et skarpt tilbud på vores services, og vi kan håndtere selv de mest udfordrende opgaver.

Håndværkerfradrag

Når du vælger at få udført arbejdet hos Brødrene Enggaard Anlæg, har du ret til håndværkerfradrag. Du kan nemlig få fradrag for udvalgte serviceydelser og håndværksydelser, som er udført i hjemmet eller fritidsboligen. Læs mere om håndværkerfradraget på SKATs hjemmeside via linket nedenfor.

En aftale er en aftale

Hos Brødrene Enggaard Anlæg hjælper vi både private og erhverv med deres ønskede anlægsprojekter, og vi er først tilfredse, når du som kunde er tilfreds.

Som storentreprenør, institution eller kommune kan du nemt og hurtigt lave en aftalt ordning med os om løsning af dine opgaver. Vi byder gerne ind som underleverandør på alle opgaver i vores portefølje, ligesom vi også kan aftale faste priser på forskellige opgaver, der løses efter behov. I kommunalt regi kan du for eksempel lave en fast aftale om udførelse af aftalt arbejde og regne med, at opgaven er løst inden den aftalte frist.

Det er også muligt, at dit behov kan løses med en klippekort-ordning, der giver dig fordelagtige priser på en bred vifte af services. 

Medlem af Danske Anlægsgartnere

Brødrene Enggaard Anlæg er medlem af “Danske Anlægsgartnere”, som er en branche- og arbejdsgiverforening for virksomheder i Danmark, som bl.a. beskæftiger sig med anlæg og pleje af grønne områder.

At vi er medlem af “Danske Anlægsgartnere” betyder, at du får garanti for et godt stykke arbejde af høj kvalitet – hver gang!